Пожароустойчиви врати от Игъл Трейд

Доставка и монтаж за нова база на фирма Опаковка БГ ООД

01.08.2018 г.
Фирма Игъл Трейд ЕООД извърши успешно доставка и монтаж за новата база на фирма Опаковка БГ ООД.

Фирма Игъл Трейд ЕООД извърши успешно доставка и монтаж за новата база на фирма Опаковка БГ ООД. Поставените врати са с граница на пожароустойчивост EI120. Бяха изпълнени изискванията на инвеститора и вратите се изработиха с максимален проходен размер 2500Х2690см.

Административната част от базата е изпълнена с многофункционални врати изработени от горещо поцинкована ламарина. Производителят на вратите Locher SRL отново изпълни вратите в срок и с доказано във времето качество и прецизност.

Фирма Eagle Trade е специализирана в доставката на пожароустойчиви и метални многофункционални врати. Работи с най-големите куриерски и транспортни фирми както в България, така и в Европа. Eagle Trade извършва ремонт и профилактика на всички видове врати на панти (пожароустойчиви, метални многофункционални, интериорни и стъклени врати). Освен монтаж, ремонт и профилактика клиентите могат да получат съвети за правилната поддръжка и експлоатация на всички видове пожарни врати. Eagle Trade поддържа на склад голям набор от резервни части за продаваните от фирмата врати.